Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vista-cepama-pleve/

Vista cepamā plēvē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
cepšanai sagatavota vista (pīle, zoss, vistas stilbi, cūkgaļa, jaunlops u.c.)
šķipsniņa sāls
100 g majonēzes
Garšvielas:
pipari
sasmalcinātu pētersīļu
selerijas
dilles
piparmētras
Gatavošana:
Gaļu apsmērē ar majonēzi un garšaugiem, ļauj iemarinēties 2-15 stundas, var to šai laikā ievietot noslēgtā traukā ledusskapī. Gaļu rūpīgi, lai gabaliņi vienmērīgi izkārtotos un izceptos, "iemaiso" cepamajā plēves maisā, kurš izklāts uz aukstas pannas. Aizsien maisu un liek karstā cepeškrāsnī. Cep, līdz gaļa ir zeltaini brūna un gatava.
Piezīmes:
Kad maiss cepšanas laikā ir stipri piepūties, augšpusē tas nedaudz jāiegriež, lai nepārsprāgst "nepareizā" vietā, tādejādi piešļakstot cepeškrāsni. Bez tam, iztecējusī sula ir "zaudējums", jo tad gaļa, sautējoties maisā, nebūs tik sulīga, bet gan sausa.
Iesūtījis:
Zita

Komentāri

namma:
04.11.10 13:53:10

Es arī bieži cepu maisā gaļu ar dažādiem dārzeņiem.Un nav nepieciešams maisu iegriezt kad piepūties (jo pa iegriezumu daudz labumu izgaro) Maiss nekad nav man plīsis.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS