Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vista-krejuma-merce/

Vista krējuma mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 liela vista
1 sīpols
2 pētersīļu zariņi
1 TK rozmarīna
1 TK timiāna
1 TK sāls
¼ TK pipari
2 EK sviesta
300g buljona (kubiņš+ ūdens)
2 ĒK miltu
100 g saldā krējuma
1-2 EK upeņu ievārījuma
1-2 TK sojas mērce
Gatavošana:
Notīra un sasmalcina sīpolu. Nosusina vistas iekšpusi un piepilda ar sasmalcinātiem sīpoliem, pētersīļiem, rozmarīnu, timiānu, sāli un pipariem. Atveri sastiprina ar koka irbulīšiem. Vistu apbrūnina sautējamā katlā. Pielej buljonu. Katlam uzliek vāku un sautē vistu apmēram stundu. Vistu izceļ no katla. Buljonu izkāš, lej katliņā un uzvāra. Buljonu iebiezina ar saldajā krējumā izšķīdinātiem miltiem. Papildina ar sojas mērci. Vistu sadalā gabaliņos un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS