Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vista-puravu-merce/

Vista puravu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g vistas filejas
2 puravi
2 ēdamk. sviesta
100 ml baltvīna
sāls
pipari
2 ēdamk. margarīna
200 ml vistas buljona
200 ml saldā krējuma
naža gals rīvēta muskatrieksta
Gatavošana:
Vistas fileju sagriež gabaliņos, puravu- ripiņās.
Pannā izkausē sviestu un apcep tajā puravus. Pielej baltvīnu un vāra aptuveni 5 min. Pievieno sāli un piparus.
Vistas gaļu ierīvē ar sāli un pipariem. Citā pannā izkausē margarīnu un tajā ātri apcep gaļas gabaliņus. Izņem un noliek siltumā. Pannā ielej buljonu un kādu laiku pavāra. Pievieno krējumu, sāli, piparus, rīvēto muskatriekstu un vēl mazliet pavāra.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS