Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vistas-fileja-ar-sampinjoniem/

Vistas fileja ar šampinjoniem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vistas fileja
ķiploki
šampinjoni
ananāsu bundža
vieglā sojas mērce
savvaļas rīsi
parastie rīsi vai brūnie
Gatavošana:
Vistas fileju sagriež kubiciņos, saspiež klāt ķiplociņu un apcep uz pannas. Citā pannā sacep šampinjonus (var krietni sacept, bet var arī mazāk, kā patīk!) Tad vistai pieliek sēnes, ananāsu gabaliņus ar suliņu un vieglo sojas mērci, pēc garšas. To visu kādu laiku pasautē. Ja grib biezāku, mazliet piejauc kartupeļu cieti( bet sit cauri). Pasniedz ar rīsiem - savvaļas rīsus samiksē kopā ar parastajiem vai brūnajiem. Viņiem ir tāda feina riekstu garša.
Iesūtījis:
Kamēlija

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS