Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vistas-fileja-karija-merce-ar-ananasiem/

Vistas fileja karija mērcē ar ananāsiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/1 personai/
1 vistas fileja / 1 fileja 1 personai/
2 TK eļļas
sāls
1,5 - 2 ripas konservētu ananāsu
ananāsu sula
karijs
malti melnie pipari
salds krējums
Gatavošana:
Vistas fileju, apmēram 1 gab. uz vienu personu, sagriež nelielos gabaliņos, uz karstas pannas strauji apcep no visām pusēm pāris tējkarotēs eļļas, pieliek sāli. Pieliek notecinātus ananāsus, apmēram 1,5 - 2 ripas uz personu, un nedaudz no ananāsu šķidruma, pasutina, līdz šķidrums gandrīz iztvaikojis. Pārkaisa ar kariju - daudzums uz aci un atkarībā no tā, vai stiprais/maigais karija pulveris. Uzmaļ piparus, pārlej ar saldo krējumu un sutina vēl, kamēr mērce ievārījusies un vista ok. Nogaršo, vai pietiek garšvielas. Ja gribas biezāku mērci, to iebiezina ar olas dzeltenumu (olas dzeltenumu samaisa ar saldo krējumu un maisot pievieno vārošai mērcei, uzvāra, līdz sabiezē) - ar miltiem sanāks miltu mērce.
Klāt rīsi vai svaiga franču baltmaize un svaigie salāti, mmmm...
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

Krekers:
13.04.10 17:12:02

Ļoti labi, Nora. Paldies! šovakar tās būs manas vakariņas.
Gardēdis5:
12.08.10 18:01:44

Paldies, Nora!
Lieliska recepte!
Kardinalfonalex:
15.01.13 13:46:26

Das ist aber gut :)
Liiguce:
26.04.13 20:33:23

Viens no maniem mīļākajiem ēdieniem. Lai nav tik salkans, mazliet pievienoju čili pulveri :) ņamma :) un klāt lieku spirāļu makaronus un pa virsu uzkaisu sieru. ideaāli!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS