Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vistas-fileja-marineta-sinepes/

Vistas fileja marinēta sinepēs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vistas fileja
paprika
sīpoli
rīsi
zaļumi
sviests
sinepes
garšvielas pēc izvēles
Gatavošana:
Vistas fileju sagriež gabaliņos, ieliek bļodā, pārlej ar ūdeni, kurā izšķīdinātas sinepes , pievieno garšvielas, apmēram pusstunda patur virtuvē uz galda. Uzliek cepties fileju (uz karstas pannas). Kamēr tā cepas, uzliek vārīties rīsus. Atsevišķi sacep sagrieztu paprika un sīpolus.
Kad rīsi gatavi, tos liek stikla cepešpannā, pārliek pāri cepto paprika un sīpolus, pārkaisa sagrieztus zaļumus. Vistas filejai uz pannas uzlej nedaudz ūdens, kad sāk vārīties , tad to visu pārlej pāri rīsiem. Var kārtot virsū sviesta piciņas. Liek cepeškrāsnī uz apmēram 10 –15 minūtēm.
Iesūtījis:
abruks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS