Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vistas-fileja/

Vistas fileja

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 EK baltvīna,
rīsi,
jaunie burkāni,
sparģeļi,
ola,
milti,
eļļa cepšanai,
saldais krējums
Gatavošana:
vistas fileju sagriež garenos, palielos gabaliņos un iemarinē ar sāli, pipariem, cukuru un balto vīnu, ļauj marinēties aptuveni stundu. Olu saputo, pievieno 4 EK miltu, sāli, piparus pēc garšas un kārtīgi samaisa. Fileju panē olu un miltu masā un cep 150 grādu karstā eļļā 1—2 minūtes, viegli apsāla un nosusina ar papīra dvieli.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

paijiņa:
14.04.06 15:30:41

Un kur tad palika burkāni un sparģeļi???!!!!!!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS