Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vistas-filejas-gulass/

Vistas filejas gulašs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vistas fileja
sāls
malti melnie pipari
lauru lapas
1 sīpols
2-3 ķiploku daiviņas
paprika
marinēti šampinjoni
saldais krējums
Gatavošana:
Sagriež vistas fileju strēmelītēs un apcep uz pannas ar sāli un pipariem.
Liek sautēties katliņā ar nedaudz ūdeni, pievieno lauru lapu, 1 sīpolu un kādas 2-3 ķiploku daiviņas.
Kad tuvojas gatavībai (kas ir ļoti drīz), pieliek sasmalcinātu papriku un marinētus šampinjonus (var nopirkt pavisam mazas burciņas ar tādām smukām mazām sēnītēm, kuras nemaz nav jāgriež).
Uztaisa tajā visā mērcīti no saldā krējuma.
Iesūtījis:
Elvucis

Komentāri

Lienite:
20.10.08 22:20:54

isklausas ljoti gardi
Ralfs:
05.12.08 17:03:21

vienkārshi brīnišķīgi,pats pamēgināju,iesaku visiem....un galvenais ka ļoti ātri pagatavojams
Kristiāna:
10.12.08 19:57:18

sanāca tiešām garšīgi, vēl liku klāt 1 smaržīgo piparu
liga:
19.02.09 21:26:41

ar svaigiem sampinjoniniem garsigak
Ralfs:
25.05.09 15:44:42

Man jau liekas ka tieši tie marinetie sampinjoni pamatgarsu dod,ar svaigiem sanaak pavisam kas cits...
Angelite:
06.02.10 10:26:42

Izsklausas loti namigi

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS