Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vistas-filejas-un-ananasa-merce/

Vistas filejas un ananasa mērce

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vistas filejas
marinēti šampinjoni
ananass
saldais krējums
garšvielas
Gatavošana:
Apcep gabaliņos sagrieztu vistas fileju, pievieno sagrieztu ananasu, apcep 10 minūtes, tad pievieno sagrieztus šampinjonus un garšvielas. Pārlej ar saldo krējumu, uzkarsē. Pasniedz ar rīsiem.
Iesūtījis:
rose

Komentāri

Ļusja:
10.01.07 13:46:11

Vēl garšīgi, ja pievienot apceptus zemesriekstus, šampinjonus es parastī ņemu maziņus, lai nav jāgriež (var aizvietot ar varītām gailenēm), un ja saldo krējumu aizstāt ar kokospienu un to visu pasniegt ar kartpeļiem nevis risiem, tad sanāks ēdiens ko pasniedz Molā kafejnīcā Theater "Vista Havajiešu (vai Jamajiešu vai neatceros) gaumē

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS