Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vistas-sautejums-ar-cauraugusu-speki/

Vistas sautējums ar cauraugušu speķi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 vista
150 g caurauguša speķa
1 puravs
3 burkāni
300 g ūdens
¼ TK melno piparu
1 TK rozmarīna
Gatavošana:
Vistu sadala sešos gabalos. Sīki sagriež speķi un uz pannas nedaudz apcep. Speķi liek uz šķīvja. Atlikušajos speķa taukos apbrūnina vistu. Puravu noskalo un sagriež smalkos gabaliņos. Burkānus notīra un sagriež šķēlītēs. Vistai pievieno sagrieztos dārzeņus, speķa gabaliņus, ūdeni, piparus un rozmarīnu. Katlam uzliek vāku. Vistu sautē apmēram 35 minūtes. Ja nepieciešams pievieno sāli un piparus.
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS