Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vistas-skinkisa-rulete/

Vistas šķiņķīša rulete

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vistu šķiņķīši ( 2 uz cilvēku)
kartupeļi palieli (3 uz katru šķiņķīti)
garšvielas -vegeta, pipari melnie, sāls, ķiploki
1-2 paprika
1 trauciņš fasētie spināti (var arī nelikt ja negaršo)
siers kurš labāk garšo uz 4 šķiņķīšiem ~ 100 gr
sēnes
buljons no kubiņiem
Gatavošana:
Šķiņķīšiem noņem ādu (nesabojājot, vispār pērkot jāņem tādus, kur vairāk ādas) un izgriež kaulu, izklapē un iemarinē garšvielās. Kamēr marinējas sarīvē kartupeļus, vai samaļ, nosūc lieko šķidrumu, iejauc vegetu. Sagriež papriku strēmelēs (parupjās), spinātus sasmalcina, sarīvē sieru, sēnes sagriež uz pusēm.
Ņem izklapēto gaļu, vidū liek kartupeļus, tiem pa vidu iespiež papriku vai spinātus, sēnes un sieru, visu satin rullītī, tad notin ar ādu un nedaudz nosien ar diegu, saspiež plakanākus. Apcep uz pannas un tad sautē buljonā ~ 40 minūtes. Klāt ēdām salātiņus (lapu salāti, tomāti, gurķi, puķu kāposti sajaukti ar Spilvas citronu mērci).
Gatavošanas laiks:
cepšanai 40 minūtes, gatavošanai 30 minūtes
Iesūtījis:
Laima

Komentāri

saule:
15.09.09 23:13:49

Iznák loti garsígi.Es pildu - lieku panná várítus rísus,apceptas sénes, sípolus un rívétu sieru(masa iznák staipíga),pildu izklapétajá galá;aptinu ar ádu un cepu cepeskrásní kamér zeltaini brúni...

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS