Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/zoss-galas-edieni/ar-aboliem-pildita-cepta-zoss-vai-pile/

Ar āboliem pildīta cepta zoss vai pīle

Apstiprina Jūsu balsi...
Gatavošana:
Zosi noberzā r rupjo sāli. Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež, pilda apsālītajā zosī. Vēdera dobumu aizšuj ar diegu. Zosi liek cepešpannā ar muguru uz leju, cep cepeškrāsni, pārlejot at ½ glāzi ūdens. Cepšanas laikā zosi vairākas reizes aplaista ar iztecējušiem taukiem un šķidrumu. Zosi cep 1,5-2 stundas.
Ceptai zosij izņem diegus, un ar karoti izņem ābolus, liek tos traukā. Zosi sadala gabalos un liek virsū āboliem.
Tāpat gatavo pīli. Zosi un pīli var arī nepildīt ar āboliem, bet cept tāpat. Tad kā piedevu pasniedz ceptus ābolus ar sautētiem kāpostiem, irdenu griķu putru vai kartupeļiem.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS