Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/zoss-galas-edieni/martina-dienas-zoss-cepesa-recepte/

Mārtiņa dienas zoss cepeša recepte

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
zoss (5 kg)
burkāni
sīpoli
āboli
Savojas kāposti
garšvielas – krustnagliņas, anīss, pētersīļi, ingvers
Gatavošana:
Lielā katlā ar garšvielām vāra apmēram 2 stundas uz lēnas uguns ar dakšu sadurstītu zosi (tad iztek visi liekie tauki).
Uz diennakti zosi izkar vēsā vietā ar dabīgo ventilāciju - šī procedūra garantē to, ka cepetis sanāk kraukšķīgs.
Pilda zosi ar Savojas kāpostiem vai štovētiem kāpostiem, āboliem, pievieno pikucīti kalvadosa un bez folija cep cepeškrāsnī cep apmēram 1 stundu līdz pilnīgai gatavībai.
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

guntars:
13.10.08 17:10:20

kapēc nevar šo recepti nokopēt
emka:
18.10.11 15:33:26

baigi labi

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS