Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/zoss-galas-edieni/pilditas-zoss-cepetis-ar-aboliem/

Pildītas zoss cepetis ar āboliem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
zoss
sāls
10 āboli
ūdens pēc vajadzības
1 TK milti
Gatavošana:
Zosi ierīvē ar sāli un piepilda ar nomazgātiem veseliem vai uz pusēm pārgrieztiem āboliem, liek uz pannas ar krūts pusi uz leju, pārlej mazliet ar ūdeni un cep karstā krāsnī. Apcepušos pa laikam aplaista ar vārošu ūdeni. Pusizcepušos apgriež apkārt un cep, aplaistot, gatavu. Ja zoss trekna, tad no cepešanas laikā iztek daudz tauku, kuri jānosmeļ.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS