Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/zoss-galas-edieni/sauteta-zoss/

Sautēta zoss

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
zoss,
vistas buljons,
garšvielas,
ābolu biezenis
Gatavošana:
ja nepatīk cepetis var zosi sautēt. Liekos taukus lieliski var izmantot kartupeļu cepšanai vēlāk. Sadala zosi gabalos pēc iespējas samazinot tauku daudzumu (taukus izkausē atsevišķi). Gabalus apcep vai nu karstā eļļā vai cukurā.
Saliek gabalus katlā, pievieno karstu vistas buljonu, uzvāra, noputo, pievieno garšvielas. Man patīk pievienot ābolu biezeni, tad mērce biezāka un zosij garša maigāka.
Iesūtījis:
skubija

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS