Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/zoss-galas-edieni/zoss-cepetis/

Zoss cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
Zoss (2—2,5 kg),
2 sīpoli,
sāls,
maltie pipari,
garšvielas pēc izvēles.
Gatavošana:
Zosi noskalo, nosusina, pakaļdaļā izdara iegriezumu un iebāž stilbiņus. Tad ieberž ar sāli un pipariem, liek ar muguras daļu cepešpannā, pārlej nedaudz ūdens un cepeškrāsnī cep. Kad zoss apcepusies brūngana, pieliek sagrieztus sīpolus, garšvielas, ja vajadzīgs, papildina šķidrumu un cep mērenā siltumā 1—1 1/2 stundas, bieži aplaistot.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS