Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/austersenu-risoto/

Austersēņu risoto

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400 gr austersēņu
500 gr gaļas buljona
400 gr risoto rīsu
zaļo lociņu
Gatavošana:
Austersēnes nomazgā. Uzvāra 3 litrus ūdens un vāra austersēnes 5 minūtes. Nolej sēnes sietā im noskalo. Visu procesu atkārto 2x. Sēnes labi notecina un sasmalcina. Sakarsē katlā eļļu, ieber rīsus un brīdi karsē. Pielej gaļas buljonu un ļauj rīsiem vārīties bez vāka, līdz tie gatavi. Beigās pieliek austersēnes un sagrieztus lokus.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS