Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/cepti-risi/

Cepti rīsi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 glāzes aukstu, vārītu rīsu
1 glāze gabaliņos sagrieztas vārītas gaļas vai cīsiņu
2 olas
3 ēdamkarotes augu eļļas
1 ēdamkarote zaļumu
1 sīpols vai 3 ēdamkarotes sīki sasmalcinātu sīpollociņu
sāls
Gatavošana:
Uz pannas sakarsē augu eļļu, pieliek rīsus un lēni maisot, cep 10 minūtes. Pēc tam pievieno sagriezto gaļu vai cīsiņus, sakultas olas, zaļumus, sāli, apmaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Linards:
25.03.08 17:40:43

a tie rīsi no sākuma jāuzvāra ? un tad auksti jācepj ? un pēc tam kad tiek piebērta sagrieztā gaļa un viss pārējais cik ilgi jācepj ? un vai tiem rīsiem jāsanāk tādiem cietiem ?

p.s. vajag riktīgs receptes, lai amatieriem nerastos tik daudz jautājumu
Vita:
03.10.08 17:40:40

O,garšīgi un turklāt visi produkti atrodami mājās- nav lieku reizi jāiet uz veikalu. :)
laura:
14.11.09 04:28:27

lielisks variants kaa tikt valjaa no vakardien vaariitiem, paari palikushiem riisiem :)
es tik nesaprotu kaapeec 40 min jaagatavo... ja tas ietver veel vaariishanu, tad saprotu :)
es:
08.07.11 13:16:52

jaa, riisi jaavaara

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS