Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/garnelu-risoto/

Garneļu risoto

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 personām/
1 sīpols
1 ēdamkarote eļļas,
300 gr risoto rīsu(vai gargraudu un putras rīsu pa 150gr)
500 gr ūdens
sāls
pipari
200 gr saldētu zirnīšu
180 gr izlobītu garneļu
1 kārbiņa(250 gr) austeru
Gatavošana:
Sīpolu nomizo un sagriež. Sakarsē katlā eļļu, ieliek sīpolus un ātri apcep caurspīdīgus. Pievieno rīsus, karsē, līdz tie paliek caurspīdīgi un pielej ūdeni. Vāra bez vāka un, ja nepieciešams, pielej ūdeni. Kad rīsi ir gatavi, pievieno sāli un piparus, pieliek pārējās sastāvdaļas un sakarsē.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS