Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/jera-galas-plovs-ar-lecam-un-rozinem/

Jēra gaļas plovs ar lēcām un rozīnēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/1 kg plova/
450 gr jēra gaļas bez kauliem
1 burkāns
1 sīpols
4 daiviņas ķiploku
200 gr rīsu
4 ĒK turku zirņu
1 ĒK rozīņu
2 ĒK lēcu
2 ĒK olīveļļas
sāls
pipari
Gatavošana:
Čuguna katlā - karstā eļļā apcep gabaliņos sagrieztu jēra gaļu, pievieno sīpolus, ķiplokus, burkānus un turpina cept. Tekošā ūdenī noskalotus rīsus pārber gaļai un dārzeņiem, pieliek turku zirņus, lēcas un rozīnes. Uz nelielas liesmas sautē aptuveni 1,5 stundas. Īsi pirms sautēšanas beigām, pēc garšas, pievieno garšvielas.
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS