Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/plovs-ar-jera-galu/

Plovs ar jēra gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
½ kg jēra gaļas
2 sīpoli
½ kg burkānu
1 ½ glāzes rīsu
buljons
lauru lapas
pipari
Gatavošana:
Jāsāk ar to, ka plovu gatavo no jēra gaļas. Apcep jēra gaļas kubiņus, sīpolus, sagrieztus šķēlītēs burkānus. Kad masa apcepusies, pieber rīsus (vari mazgāt, nemazgāt - garšu tas nemaina), apcep tos arī līdz paliek maigi brūni un uzlej virsū buljonu un NEMAISOT uzliec virsū vāku. Var pievienot lauru lapas, piparus. Seko, lai masai pietiek mitruma, vajadzības gadījumā pielej ūdeni. Var likt arī rozīnes, plūmes, ko sirds vēlas. Pagaršo rīsus no augšas un, kad tie ir gatavi, var samaisīt visu masu.
Iesūtījis:
Muris (iistais)

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS