Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/plovs-no-maltas-galas/

Plovs no maltās gaļas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
malta gaļa
garšvielas
burkāni
tomāti
paprika
sīpoli
ķiploki
2 glāzes rīsu
Gatavošana:
Ņem labi daudz malto gaļu un apcep. Uz citas pannas apcep burkānus, kopā ar garšvielām, tomātiem, sīpoliem, ķiplokiem un papriku. Visu liek katlā kārtām – malto gaļu, saceptos dārzeņus, pa virsu uzber vismas 2 glāzes sausus, nevārītus rīsus.. Pārlej ūdeni tik daudz, lai nosedz visu. Uzliek vālu un uz lēnas uguns vāram līdz rīsi gatavi. !NEMAISĪT - PIEDEGS! Nogriež uguni, uzsedz dvieli un atstāj ievilkties 15 – 20 minūtes. Galu galā samaisa.
Iesūtījis:
maksiene

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS