Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/plovs-uzbeku-gaume/

Plovs uzbeku gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
750 ml gaļas buljona,
500 gr teļa gaļas,
500 gr burkānu,
300 gr rīsu,
3 tomāti,
sīpols,
4 ēdamkarotes eļļas,
šķipsniņa sāls.
Gatavošana:
Gaļu sagriež nelielos kubiciņos, burkānus un sīpolus-salmiņos. Katliņā uzkarsē eļļu un apcep gaļu, pārkaisa ar sāli un pipariem. Dārzeņus kopā ar gaļu 5 minūtes pasautē, pievieno pusi buljona un uz mazas liesmas 30 minūtes sautē. Tad pievieno rīsus un 5 minūtes pasautē. Pielej atlikušo buljonu un turpina sautēt 15-20 minūtes. Kad plovs gatavs, to liek uz iepriekš sasildīta šķīvja, rotā ar tomātu šķēlītēm.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Pasniedz ar relišu.

Komentāri

MaweriX:
05.02.06 15:35:55

no prieka nokritu no kreesla;)
Linda:
03.09.07 17:18:36

A tie rīsi jāliek jēli,nevārīti ??

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS