Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/risi-ar-olu-un-sezama-ellu/

Rīsi ar olu un sezama eļļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
½ TK ingvers
1 – 2 olas
sojas mērce
1 – 2 ĒK grauzdētas sezama sēkliņu eļļa
Gatavošana:
1. Novāra rīsus.
2. Wok pannā kārtīgi sakarsē mazliet eļļas, uzber smalki, smalki sakapātu ingveru, apmēram pus tējkaroti (var jau arī ingvera kaltēto pulveri, bet tad būs mazliet cita garša, tāda kā uz piparkūku pusi ) pacep 2-3 minūtes.
3. Uzlej 1 - 2 olas, kam pievienota mazliet sojas mērce un ik pa brīdim pakrata līdz sāk recēt.
4. Pannā met rīsus, apmaisa, pacep 2 minūtes.
5. Izslēdz uguni.
6. Pārlej 1 - 2 ĒK grauzdētu sezama sēkliņu eļļu, kas piedod rīsiem to īpašo garšu.
Iesūtījis:
Vina

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS