Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/risi-ar-vistas-galu/

Rīsi ar vistas gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 g gargraudu rīsu
sāls
500 g vistas filejas
malti melnie pipari
2 ĒK kartupeļu cietes
1 puravs
2 burkāni
200 g sojas dzinumu
3 ĒK augu eļļas
2 ĒK heresa
4 ĒK sojas mērces
Gatavošana:
Rīsus noskalo, ber katliņā, pievieno 400 ml viegla sāls ūdens, uzvāra un sautē uz lēnas uguns 18 minūtes. Gaļu noskalo, nosusina, sagriež gabaliņos un kārto bļodā. Pievieno sāli, piparus, cieti un visu samaisa. Puravus un burkānus noskalo, notīra, burkānus sagriež salmiņos, bet puravus-gredzenos. Sojas dzinumus notecina sietā.
Dziļā pannā uzkarsē augu eļļu un apcep gaļu, izņem no pannas un novieto siltumā. Atlikušajā eļļā apcep burkānus un puravus, pievieno heresu, sojas mērci, sāli, maltus melnos piparus un sautē apmēram 8 minūtes. Divas minūtes pirms sautēšanas beigām pievieno sojas dzinumus un turpina sautēt, kamēr dārzeņi kļūst mīksti. Rīsus un dārzeņus kārto šķīvī, pievieno vistas filejas gabaliņus.
Iesūtījis:
Lilita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS