Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/risi-ar-vistu/

Rīsi ar vistu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 vista
1 kg rīsu
5 lieli sīpoli
3 lielas ķiploka daiviņas
1 ingvera saknes gabaliņš
250 g margarīna
2 ēdamk. malta kardamona
2 ēdamk. karija
50 g cukura
100 g rozīņu
sāls
pipari
Gatavošana:
Vistai izņem iekšas, nomazgā, sadala gabalos, atdala ādu.
Gabalus liek verdošā sālsūdenī un vāra gatavus. Buljonu izmanto rīsu vārīšanai.
Sīpolus, ķiplokus nomizo, sagriež mazos gabaliņos, ingveru sarīvē.
Katlā izkausē margarīnu, apcep tajā sīpolus. Pievieno ķiplokus, ingveru, cukuru un pārējās sastāvdaļas.
Pievieno vistas gabalus, rīsus ar buljonu, vāra līdz ēdiens gandrīz gatavs.
Pašās beigās pievieno rozīnes un sautē līdz rīsi ir gatavi.
Gatavošanas laiks:
120 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS