Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/risi-ar-zivi-un-augliem/

Rīsi ar zivi un augļiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 glāzes rīsu
4 glāzes ūdens
3 krustnagliņas
6-8 piparu graudi
250 g novārītu, atdzesētu jūras zivju
2 šķēlītes ananasa
2 banāni
1 citrons
1 glāze jogurta
1 TK kaperu
sāls
Gatavošana:
Rīsus nomazgā vairākos siltos ūdenos, līdz ūdens vairs nav balts (rīsi būs irdenāki). Rīsus liek vārīties. No marles izveidotā maisiņā ieleik krustnagliņas un piparu graudus, tad šo maisiņu ieliek rīsos, kuri vārās un vāra līdz rīsi mīksti. Uz atdzisušajiem rīsiem, liek vārītas ziva gabaliņus, banāna un ananāsa šķēlītes. Visu pārlej ar citronu sulu. Kaperus sagriež, sajauc ar jogurtu un pārlej ar šo maisījumu rīsus.
Ēdienam kādu laiku atļauj stāvēt.
Gatavošanas laiks:
180 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS