Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/risu-edieni/risu-kotletes/

Rīsu kotletes

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 sīpols
1 ĒK sviesta
250 g rīsu
500 ml dārzeņu buljona no kubiņiem
3 sarkanās paprikas
1 čili
8 tomāti
3 ĒK augu eļļas
1 TK medus
40 g rīvēta ''Rigamont''vai ''Minhauzena'' siera
4 ĒK kapātu zaļumu pēc izvēles
3 olu dzeltenumi
Gatavošana:
Sīpolus notīra, sakapā un apcep augu eļļā, pievieno rīsus, nedaudz pasautē, pievieno karstu buljonu un 20 minūtes sautē uz lēnas uguns. Papriku un čili nomazgā, izņem sēklas, papriku sagriež gabaliņos, čili sakapā sīki. Tomātiem noņem miziņu, sakapā.
Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti eļļas, apcep dārzeņus 5 minūtes, pievieno sāli, piparus un medu. Sieru, zaļumus, sāli, piparus un olu dzeltenumu samaisa ar rīsiem. Masu sadala kotletītēs un apcep atlikušajā augu eļļā. Pasniedz ar dārzeņiem, rotā ar diļļu zaļumiem.
Iesūtījis:
Lilita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS