Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/darzenu-sautejums-i/

Dārzeņu sautējums I

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
olīveļļa
kāposti
burkāni
sīpoli
paprika
tomāti
kartupeļi
sāls
malti melnie pipari
gaļa
ķiploks
Gatavošana:
Lielā katlā uzkarsē olīveļļu, tad pieber sagrieztus kāpostus un apcep. Pieliek burkānus un apcep. Pieliek sīpolus un apcep. Pieliek papriku un apcep. Tad pieliek tomātus, kartupeļus, sāli, piparus un uz pannas apceptu gaļu. Visu samaisa, nedaudz pieblietē, pagaida, kamēr sāk burbuļot. Liek vāku virsū un uz vismazākās uguntiņas sautē, palaikam apmaisot, kamēr gatavs. Beigās var iespiest ķiploku.
* tā tikai tāda variācija. Princips ir tāds: vispirms visus dārzeņus apcep bez sāls, sākot ar to, kas visilgāk gatavojas. Tad ber sāli, kura velk ārā sulu. Tad tie dārzeņi un gaļa paši savā sulā sautējas. Ja nu gadījumā sāk piedegt, pārlej nedaudz vāroša (lai sautēšanās process neapstātos) ūdens.
Iesūtījis:
matrix
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

esii...:
30.09.10 17:25:49

nedaudz nesapratu, kas ar to ellu...cik tad daudz taas vajag???

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS