Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/kabacu-tomatu-sacepums/

Kabaču - tomātu sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kabači
baziliks
pētersīļi
sīpols
2 – 3 tomāti
fetas siers vai mozarella
skābs krējums
Gatavošana:
Cepamo trauku – pīli ieeļļo. Sagriež kabačus gareniskās šķēlēs visā garumā, ja liels kabacis un lielas sēklas, tā izņem.
Pīlē liek pirmo kārtu no kabačiem. Pa virsu uzkaisa sāli un kaltētu baziliku.
Tomātus, sīpolu, sieru un pētersīļus sagriež un sajauc ar skābu krējumu, sāli un baziliku. Liek pa virsu kabačiem. Cep bez vāka ~ 30 minūtes, no brīža, kad sāk riktīgi cepties.
Ēd kopā ar graudu maizi.
Iesūtījis:
vārnaskāja

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS