Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/kartupelu-cukgalas-sautejums/

Kartupeļu - cūkgaļas sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kartupeļi
cauraudzītis
sīpoli
svaigi šampinjoni
tomāti
ķiploki
garšvielu maisījums
sāls
burkāni
lautu lapas
malti melnie pipari
skābs krējums
milti
Gatavošana:
Gaļu sagriež gabaliņos 2x2 cm. Katlā ielej nedaudz eļļu, uzkarsē, ieber gaļu un uz lielas uguns apcep brūnganu. Piemet sīpolus, šampinjonus, burkānus un apcep. Pievieno 4 daļās sagrieztus nelielus kartupeļus, pārlej ūdeni, lai gandrīz visu nosedz. Pievieno garšvielas (izņemot lauru lapas), ķiplokus, tomātu sagrieztu, sāli un vāra līdz kartupeļi mīksti. Piemet lauru lapas.

Skābu krējumu samaisa ar miltiem, pa porcijām pielej sautējuma mērci un iemaisa, tas tāpēc, lai krējums nesaiet pārslās. Kad krējuma masā pietiekoši iemaisīta mērce un masa karsta. Ielej katlā, iemaisa un uzvāra.
Gatavošanas laiks:
~ 60 minūtes
Bildes:
Iesūtījis:
Lora

Komentāri

praktiskais:
11.09.12 10:47:57

Tiešām garda maltīte!Izmeiģināju,man ļoti un ģimenei garšoja!!!PALDIES!!!!!!!!!!!!!!!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS