Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/kartupelu-maltas-galas-kartojums/

Kartupeļu - maltās gaļas kārtojums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kartupeļu biezenis
olas
maltā gaļa
garšvielas
sīpoli
sēnes
tomāti
kečups
Gatavošana:
Apcep Kartupeļu biezeni sajauc ar svaigām olām. Čuguna pannu uzkarsē, ielej eļļu un liek kārtām. Kartupeļu biezeni liek tā, lai veidotos kartupeļu biezeņa bļodiņa ar maliņām. Vidū liek apceptu malto gaļu kopā ar garšvielām, sīpoliem, sēnēm, tomātiem un kečupu. Pa virsu kartupeļu biezeni, pārsmērē sakultu olas dzeltenumu un liek cepeškrāsnī cepties.
Iesūtījis:
Shikone

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS