Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/kartupelu-sacepums-merce/

Kartupeļu sacepums mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400 – 500 g jauno kartupeļu
2 tomāti
6 olas
200 g šķiņķa
4 ĒK saldā krējuma
zaļie loki
25 g pētersīļu
25 g dilles
25 g seleriju
sāls
malti melnie pipari
eļļa cepšanai
Mērcei:
1 glāze skāba krējuma
200 g kausēta siera
5 ĒK sasmalcinātu zaļumu
Gatavošana:
1. Kartupeļus, ar visu mizu, novāra pusmīkstus. Nomizo, sagriež 4 daļās un nedaudz apcep eļļā. Šķiņķi sagriež kubiņos, tomātu ripiņās. Zaļumus sasmalcina, samaisa un 5 ĒK zaļumus noliek maliņā.
2. Cepamo veidni ietauko ar eļļu un liek kārtām: kartupeļi, šķiņķis, tomāti un pārkaisa zaļumus. Liek sakarsētā krāsnī cepties.
3. Mērce: kausēto sieru sakuļ ar krējumu un 5 ĒK zaļumu. Sacepumu pārlej ar mērci.
Iesūtījis:
daces

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS