Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/kartupelu-vistas-sacepums/

Kartupeļu - vistas sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 vistas krūtiņas
8 kartupeļi
100 g siera
5 sīpoli
6 ķiploka daiviņas
200 g majonēzes
20 g adžikas
sāls
garšvielas
eļļa cepšanai
Gatavošana:
1. Majonēzi, adžiku, ķiploku un garšvielas samaisa. Mērcē iemērc vistu un marinē 20 minūtes.
2. Kartupeļus un sīpolus sagriež gredzenos. Sieru sarīvē.
3. Cepamo veidni ieziež ar sviestu. Pa vidu veidnei liek sīpolus, uz tiem vistu, apkārt apliek kartupeļu pusītes. Vistu un sīpolus pārkaisa ar sieru.
4. Traukā, kur marinējās vista pievieno 2 glāzes karsta ūdens, pievieno nedaudz sāls, samaisa un pārlej kārtojumu.
5. Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 40 – 45 minūtes 220 – 250 *C.
Iesūtījis:
Kariina

Komentāri

censone:
05.11.09 14:00:20

Liels paldies autorei par brīnišķigo recepti. Sacepums sanāca vienkārši burvīgs. Mājās gan nebija adžika, tādēļ ar garšvielām nācās mazliet paeksperimentēt. :) Bet nu sacepums tik un tā bija gardum gardais. Mazliet sanāca treknāks , nekā biju domājusi, bet tas laikam tādēļ, ka ietaukojot veidni, nežēloju sviestiņu un marinādei arī biki vairāk majonēze pielikās :)
Vēlreiz paldies par receptīti!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS