Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/makaronu-garnelu-sautejums/

Makaronu - garneļu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 g uzbriedinātu apaļo olu nūdeļu
50 g cūkgaļas šķiņķa
50 g cūkas ādiņas ar speķi
3 vidēja lieluma tīģergarneles
20 g šampinjonu
50 g Ķīnas kāposta
1 daiviņa ķiploka
1 TK austeru mērces
1 TK tumšās sojas mērces
sezama eļļa
baltie pipari
1 TK kartupeļu cietes
1 kausiņš vistas buljonam
eļļa cepšanai
Gatavošana:
Olu nūdeles mērcē karstā ūdenī apmēram 30 minūtes vai novāra.
Pannā apcep mazos gabaliņos sagrieztu cūkas gaļu, līdz āda kļūst kraukšķīga un speķis iztecējis. Eļļā apcep plānās šķēlītēs sagrieztu cūkas šķiņķi. Saceptajam šķiņķim pievieno pārējās sastāvdaļas - sasmalcinātu ķiploku, piparus, buljonu, uzbriedinātas nūdeles, garneles, sagrieztus šampinjonus, Ķīnas kāpostu, austeru mērci, tumšo sojas mērci un nedaudz sezama eļļas.
Sautē apmēram 10 minūtes un iebiezina ar nelielā daudzumā ūdens izšķīdinātu kartupeļu cieti, pievieno sagrauzdēto cūkas ādiņu.
Gatavošanas laiks:
50 minūtes
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS