Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/pilditu-kartupelu-sacepums/

Pildītu kartupeļu sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
8 – 10 palieli, vienādi kartupeļi
2 glāzes skāba krējuma
pētersīļu zaļumi
dilles
sāls
Pildījumam:
400 g jauktas maltās gaļas ( 50/50 cūkgaļa/liellops)
1 sīpols
4 ĒK eļļas
Gatavošana:
1. Kartupeļus nomizo, nogriež abus galus un izgrebj viduci, lai veidojas kā krūzītes. Ieliek aukstā ūdenī, lai kartupeļi nepaliek tumši.
2. Pildījums: sīpolus sasmalcina un apcep 2 ĒK eļļas. Malto gaļu samaisa ar sīpoliem.
3. Sagatavotos kartupeļus izņem no ūdens, pilda ar malto gaļu un apcep uz sakarsētas pannas eļļā.
4. Apceptos kartupeļus liek ietaukotā cepamā veidnē, pārlej krējumu un cep sakarsētā cepeškrāsnī 30 – 40 minūtes. Gatavus pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtījis:
daces

Komentāri

ade:
11.01.11 20:14:51

interesanti. tikai liekas, ka izgrebšanas process pagrūts..

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS