Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/risu-galas-sacepums-ar-gurku-merci/

Rīsu - gaļas sacepums ar gurķu mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 personām/
200 g basmati rīsi
100 gr sojas proteīna granulu
100 gr ūdens
1 sīpols un 1 ķiploka daiviņa
400 gr liellopa un cūkas maltās gaļas
2 olas
1-2 ēdamkarotes karija pastas
sāls
malti melnie pipari
1 gurķis
200 gr jogurta bez piedevām
1 tējkarote citronu sulas
svaigs koriandrs
Gatavošana:
Sakarsē cepeškrāsni līdz 250*C.
Rīsus izvāra, nolej sietā un notecina. Ieber sojas proteīna granulas ūdenī, lai uzbriest. Sīpolus un ķiplokus notīra. Rīsus sajauc ar soju, sasmalcinātiem sīpoliem, ķiplokiem, maltu gaļu, olas, kariju, sāli, pipariem, līdz veidojas viendabīga masa. Masu liek dziļā sacepumu traukā, kas izklāts ar cepamo papīru, izlīdzina. Cep krāsns ~10 minūtes vai skatās pēc gatavības.
Pagatavo gurķu mērci: sarīvē gurķi, pievieno jogurtu, 1 tējkaroti sāls, 1 ēdamkaroti citronu sulas un sasmalcinātu svaigu koriandru.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Pasniedz ar relišu.

Komentāri

daiguks:
03.10.07 15:19:49

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS