Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/trusa-darzenu-un-siera-sacepums/

Truša - dārzeņu un siera sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
trusis
sinepes
olīveļļa
sīpoli
burkāni
ķiploka daiviņas
350 ml baltvīna
1 lauru lapa
1 timiāna zariņš
pētersīļa kātiņi
sāls
pipari
4 – 5 melnās, žāvētās plūmes vai olīvas
Mērcei:
1 paciņa saldā krējuma
1 ĒK sinepes
pētersīļu lapas
Gatavošana:
Truša gaļas gabaliņus iesmērē ar sinepēm. Uz pannas uzlej olīveļļu un apcep truša gabaliņus. Pievieno sagrieztas sīpolu ripiņas.
Katliņā apcep ripiņās sagrieztus burkānus. Smalki sagrieztus ķiplokus. Pārlej baltvīnu, pievieno lauru lapas, timiānu, pētersīļa zarus, sāli un piparus. Uzvāra. Pievieno apcepto trusi ar sīpoliem. Iemet 4 - 5 melnas žāvētas plūmes vai melnās olīvas. Liek vāku virsū un vāra uz lēnas uguns aptuveni 1 stundu.
Trauciņā sajuc mērci: 1 paciņa saldā krējuma, 1 ĒK sinepes, pētersīļu lapas. Kad trusis gatavs, katliņā iejauc sagatavoto mērci un uzvāra.
Iesūtījis:
pusens

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS