Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/sautejumi-sacepumi/varitu-kartupelu-maltas-galas-sacepums/

Vārītu kartupeļu - maltās gaļas sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vārīti kartupeļi
maltā gaļa
skābi gurķi
tomātu mērce
olas
piens
garšvielas
Gatavošana:
Kartupeļa biezeņa vietā gabaliņos sagriezti vārīti kartupeļi. Cepamā veidnē liek kārtām: cepta maltā gaļa, skābi gurķīši gabaliņos sagriezti, tomātu mērce, (var likt arī kārtu ar makaroniem) un atkal viss no gala - katrs pa kārtai. Beidz ar kartupeļu kārtu. Pārlej ar maisījunu no sakultām olām, piena un garšvielām tā, lai šķidrums neparādās virpusē (var arī tikai līdz pusei liet olu). Cep krāsnī kamēr ola sarecējusi.
* maltās gaļas vietā var likt šķiņķi, ceptu vistu utt. Var vēl papildināt ar tomātu šķēlītēm, sagrieztu papriku, sieru.
Iesūtījis:
smuce

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS