Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/senu-edieni/cepti-sampinjoni-varsava/

Cepti šampinjoni "Varšava"

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
750 g lielu šampinjonu
sāls
pipari
50 g miltu
2 olas
150 g rīvmaizes
200 g cūku tauku
1 saišķis pētersīļu
sviests
mērcei:
100 ml baltvīna
1/2 citronu sulas
30 g sinepju
20 g pūdercukura
sāls
pipari
100 ml saldā krējuma
300 g majonēzes
Vorčesteras mērce
Gatavošana:
Šampinjonus notīra, pamatīgi nomazgā un atdala kātiņus. Cepurītes apkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos, olā, rīvmaizē. Cep karstos taukos. Sakapātus pētersīļus drusku uzkarsē nelielā sviesta daudzumā un uzlej sēnēm. Mērces sastāvdaļas sajauc kopā un pasniedz asevišķā traukā.
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS