Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/senu-edieni/gailenes-krejuma/

Gailenes krējumā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
800 gr svaigu gaileņu
1 glāze krējuma
40 gr sviesta
1 sīpols
1 ēdamkarote kviešu miltu
sāls
pipari
pētersīļu zaļumi
Gatavošana:
Gailenes noskalo vairākos ūdeņos, notecina uz sieta, sagriež. Sīpolu apcep sviestā, pievieno gailenes un cep, līdz sula iztvaikojusi. Tad pārkaisa miltus, uzkarsē, pielej saldu vai skābu krējumu, pieber sāli, piparus. Sautē apmēram 10 minūtes. Pārkaisa pētersīļu zaļumus. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Aldis:
21.08.07 19:25:59

Kaut kas trūst, stipri par biezu! :)
ieva:
11.09.07 11:18:03

miltus nevajag likt, tāpēc par biezu
marusicka:
03.07.09 14:00:02

Taisiiju liidziigi, tikai cepu elljaa, un var jau arii kreejumu shkjidraaku njemt, pa biezu man gan nesanaaca, taisiiju uz aci...
lina:
17.08.09 16:51:07

Taisīju bez miltiem, tāpat pārāk biezs sanāca. Gribu tādu mērci, lai var pārliet pāri kartupeļiem.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS