Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/senu-edieni/malta-gala-ar-sampinjoniem/

Maltā gaļa ar šampinjoniem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
300 g sēņu buljona (2 sēņu kubiņi+ ūdens)
1 ola
50 g rīvmaizes
1 mazs sīpols
1 ĒK kartupeļu miltu
1 TK sāls
¼ TK melno piparu
500 g maltās gaļas
4 porcijas kartupeļu biezeņa (sausie maisījumi)
60g rīvēta siera
Gatavošana:
Viendabīgā mīklā samaisa visas sastāvdaļas, izņemot kartupeļu biezeni un sieru. No mīklas izveido klaipiņu, liek pa vidu cepešpannai. Cep krāsnī 175°C apmēram 30-35 minūtes. No kartupeļiem vai biezeņa pulvera pagatavo kartupeļu biezeni. Gaļu izņem no krāsns. Ar kulinārijas tūtu vai karoti gar malām liek kartupeļu biezeni. Uzkaisa rīvēto sieru. Temperatūru paaugstina līdz 250°C. Cep līdz siers izkusis un kļuvis brūngans.
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS