Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/senu-edieni/sampinjonu-kartupelu-biezenis/

Šampinjonu – kartupeļu biezenis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
šampinjoni
garšvielas
gaļa
saldais krējums
ātri pagatavojamās kartupeļu biezputras pārslas
Gatavošana:
Sagrieztus šampinjonus liek katliņā ar karstu ūdeni, pievieno garšvielas un kādu gabaliņu gaļas/to pielieku arī tikai garšai un pēc tam izņemu. Piem.; kādu kūpinātas desas gabaliņu/. Kad ūdens "uzmet burbuli" pielej saldo krējumu un gaida, kad sāks vārīties. Pievieno ātri pagatavojamās kartupeļu biezputras pārslas.
* atmiņā vēl ir pusdienas pirms daudziem gadiem "LIDO" - kartupeļu biezputra ar maigu šampinjona mērci. Un šis ēdiens sanāk līdzīgs garšā, kad ēdu tad.
Iesūtījis:
snika

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS