Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/senu-edieni/sampinjonu-sautejums/

Šampinjonu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(4 personām)
500 g kartupeļu
2 burkāni
l EK margarīna vai sviesta
1/2 TK sāls
1/4 TK malto melno piparu
1/2 buljona kubiņa
150 gūdens
500 g sēņu
1 EK eļļas
pētersīļi
Gatavošana:
Šo sautējumu var pagatavot arī no citām sēnēm, piemēram, baravikām vai austersēnēm.
Notīra kartupeļus un burkānus. Sagriež vidēji lielos gabalos. Pannā uzkarsē taukvielas un apcep dārzeņus. Pievieno sāli un piparus. Sadrupina pusi no buljona kubiņa un uzkaisa uz dārzeņiem. Pielej ūdeni. Sautē apmēram 10 minūtes.
Sēnes notīra un apcep eļļā, līdz iztvaiko liekais šķidrums un nedaudz apcepjas.Pievieno sali un piparus. Sēnes sajauc ar dārzeņiem un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Gatavošanas laiks:
25 min
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS