Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/abruka-zivs-ar-garsvielam/

abruka zivs ar garšvielām

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
zivs fileja
sviests
zivs garšvielas
majonēze
skābs krējums
citronu sula
zaļie lociņi
lauru lapa
rozā pipari
Gatavošana:
Zivs fileju cepu cepeškrāsnī - uz pannas uzleju nedaudz ūdens, nedaudz sviesta salieku, pārkaisu ar zivju garšvielām - man vislabāk patīk
Maccormik zivs garšviela. Cepu 250*C ~ 20 minūtes. Pēc 20 minūtēm zivi pārleju ar majonēzes, skābā krējuma, citrona sulas un zaļo lociņu mērcīti.
* uz pannas uzlieku arī kādu lauru lapu un rozā piparus, bet tie gan ne vienmēr nopērkami. Vai izmantoju citronpiparus. Mencas fileju rēķinu 1 fileju = 1 personai.
* ja cepu lasi, tad, kad nāk uz beigām. Uzlieku kādu karoti ar šampinjoniem, majonēzi, lociņiem un dillēm .
Iesūtījis:
abruks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS