Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/alu-sautets-plaudis/

Alū sautēts plaudis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 - 2,5 kg plaudis
½ l gaišā alus
100 g smalko miltu
100 g svaiga sviesta
2 lieli sīpoli
1 gabals selerijas
1 liels pētersīlis
10 graudiņi smaržīgo piparu
10 graudiņi piparu
5 lauru lapas
pēc vajadzības etiķis
cukurs
sāls
Gatavošana:
Zivi notīra un izķidā. Nosusinātas zivis apsāla un sapiparo. Kastrolī izkausē sviestu un zivis no abām pusēm strauji apcep. Tad tās izņem un cepšanas sulā apcep sagrieztus dārzeņus, sīpolus. Pieliek garšvielas, pielej sagatavoto alu un apmēram 20 minūtes pavāra.
Mērci iebiezina ar miltiem, sviestu, uzvāra. Pieliek sāli, etiķi, cukuru un cauri smalkam sietam uzlej sagatvotajai zivij. Zivi noliek siltumā zem vāka nostāvēties.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS