Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/ansovu-rengu-veltnisi/

Anšovu - reņģu veltnīši

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg svaigu reņģu vai 600 g reņģu filejas
1 kārba “Anšovi garšvielu uzlējumā ar eļļu”
sauja maurloku
sauja diļļu
2 EK sinepju
150 g salda krējuma
½ ĒK rīvmaizes
sāls
pipari
Gatavošana:
Veselas reņģes iztīra, nogriež galvas, izņem asaku, noskalo. Sasmalcina anšovus un maurlokus, samaisa. Anšovu masu liek uz reņģu filejām, saritina veltnīšos. Veltnīšus liek cepamajā traukā.
Sinepes un krējumu samaisa ar sasmalcinātām dillēm. Ja vajadzīgs, pievieno sāli un piparus. Mērci lej uz veltnīšiem, pārkaisa rīvmaizi. Veltnīšus cep krāsnī 225*C 20-25 minūtes.
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS