Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/capitaine-zivs-palmu-ella/

Capitaine zivs palmu eļļā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 tase palmu eļļas,
1 sīpols-sasmalcināts
1 čilī pipars-sasmalcināts vai vesels
1 kg Capitaine zivs filejas{vai arī cita baltās gaļas zivs)
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Eļļu uzkarsē lielā cepamajā pannā.m Pāris minūtes apcep sīpolus un čilī piparus (ja ēdienu vēlas asāku,tad piparus sasmalcina, ja maigāku-veselu piparu,ko ēdienā neatstāj). Apcep zivs fileju (pāris minūtes katrai pusei). Pievieno garšvielas.Ēdienu var gatavot arī ar tomātiem, zaļajiem pipariem un ķiplokiem.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS