Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/cepti-kalmari/

Cepti kalmāri

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 vidēja izmēra kalmāri
milti
sāls
olīveļļa (cepšanai)
citrons


Gatavošana:
Kalmārus labi nomazgā, noņem plēvi, kas atrodas ārpusē, tad iztīra, nogriež taustekļus, atstājot tikai galvenās daļas - ķermeņus.
Ķermeņus apkaisa ar nelielu daudzumu sāls un atstāj uz miltiem noklātas virsmas, bet pirms cepšanas miltus mazliet nokrata nost, viegli papurinot.
Cep labi uzkarsētā eļļā un pēc tam atstāj uz papīra salvetes, kas uzsūks lieko eļļu. Pasniedz kopā ar šķēlītes sagrieztu citronu.



Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Ilona:
28.08.06 15:58:19

Paldies par recepti. It kā tieši tā arī darīju, bet kalmāri bija rūgti, vai tos nav iepriekš kaut kā jāizmērcē?
Jau iepriekš pateicos,
Ilona

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS