Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/garnelu-midiju-sautejums/

Garneļu - mīdiju sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 cukini
1 baklažāns
1 zaļās selerijas stiebrs
2 sīpoli
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
1 baklažāns
3 ĒK eļļas
1 bundža sasmalcinātu tomātu (400 g)
4 ķiploku daiviņas
200 g svaigu attīrītu garneļu (var izmantot arī saldētas)
300 g mīdiju (var izmantot arī saldētas)
Gatavošana:
Sīki sagriež cukini, seleriju un papriku, nomizo un sasmalcina sīpolus. Baklažānu sagriež nelielo kubiņos. Katliņā (vokpannā) uzkarsē eļļu un dārzeņus nedaudz apbrūnina, pievieno sasmalcinātos tomātus. Pieliek sasmalcinātus ķiplokus un sāli.
Dārzeņus sautē apmēram 15 minūtes. Atkausētas garneles un mīdijas pievieno dārzeņu sautējumam.
Sautējumu uzkarsē, bet nevāra, jo garneles var palikt cietas. Sautējumu pasniedz ar rīsiem un svaigu franču maizi, lietderīgs arī kindzas sviests.
Iesūtījis:
Lauksaimnieks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS